Ξεπέρασε τους 12.000 σταυρούς ο Γ. Πλακιωτάκης: Οι Λασιθιώτες, είδαν το ενδιαφέρον της κυβέρνησης με έργα και όχι με λόγια - Οι Κρήτες απέρριψαν το ψέμα, την τοξική αντιπολίτευση, τον μηδενισμό

 Η Ελλάδα έδωσε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα στην μεταπολιτευτική ιστορία μας, ότι η Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί τη μόνη υπεύθυνη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. 


Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες αποστόμωσαν εκείνους που επιχείρησαν για άλλη μια φορά με ψέματα να τον παρασύρουν και μαζί να σύρουν τη χώρα σε περιπέτειες.


Ο εκλογικός θρίαμβος της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη όλων των Ελλήνων, που αγωνιούν για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας μας, μπροστά σε ορατούς κινδύνους και αστάθμητες απειλές, που η κυβέρνηση της Ν.Δ. απέδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί υπεύθυνα και να κρατήσει τη χώρα όρθια και ισχυρή, στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία να περάσει τα δύσκολα.


O Πρωθυπουργός, για 4 χρόνια λειτούργησε με συνέπεια και αξιοπιστία και επιβραβεύτηκε από τους πολίτες. Επεισε ότι είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα με σταθερότητα μπροστά και διατήρησε τον ευρύ κοινωνικό χώρο, που η Ν.Δ. διαμόρφωσε για πρώτη φορά το 2019, συσπειρώνοντας πολίτες από τα δεξιά, το κέντρο – ακόμη και από την κεντροαριστερά.


Η Κρήτη ακουμπάει στους ώμους του Κυριάκου Μητσοτάκη! Η Κρήτη για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι γαλάζια!

Οι Κρήτες απέρριψαν το ψέμα, την τοξική αντιπολίτευση, τον μηδενισμό. Ψήφισαν για διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αναγνωρίζοντας το πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον, για την ανάπτυξη και προοπτική της μεγαλονήσου.

Οι Λασιθιώτισσες και οι Λασιθιώτες, είδαν το ενδιαφέρον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με έργα και όχι με λόγια και αφορισμούς.


Χαίρομαι, γιατί η προσπάθεια και το έργο μας, εκτιμήθηκε και επιβραβεύτηκε από τους συμπολίτες μου, στηρίζοντας και μένα προσωπικά. Ενθαρρύνοντάς με να εντείνω τις δυνάμεις μου για ένα ακόμη καλύτερο αύριο για τον τόπο και την κοινωνία του Νομού Λασιθίου. Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου για το πρωτοφανές για τη Νέα Δημοκρατία ποσοστό.

Η τεράστια νίκη της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μας βάζει ως παράταξη μπροστά σε ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες, να ανταποκριθούμε στις αυξημένες προσδοκίες του κόσμου, που με τον πλέον ηχηρό τρόπο το δήλωσε στην κάλπη, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στους ερασιτέχνες ισορροπιστές, εραστές της απλής αναλογικής.

Η χώρα χρειάζεται ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........