“Χαμόγελα” για 156 παιδιά των Ανωγείων που συμμετείχαν στην τετραήμερη δράση στα Ανώγεια με δωρεάν Ορθοπεδικές Εξετάσεις

 Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή, καθώς το τετραήμερο που βρέθηκε στα Ανώγεια  το “Χαμόγελο του παιδιού” με την κινητή του μονάδα για δωρεάν ορθοπεδικές εξετάσεις.


Συνολικά 156 παιδιά έκλεισαν ραντεβού και εξετάστηκαν από εθελοντές γιατρούς μελών των Ιατρικών συλλόγων Ρεθύμνου και Ηρακλείου αλλά και από εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.

Η δράση έγινε σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και αποτελεί μια ακόμα σημαντική κίνηση μετά τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας του “Χαμόγελου του Παιδιού” με το Δήμο Ανωγείων. Στο μέλλον αναμένονται και άλλες δράσεις, πάντα με επίκεντρο το παιδί και την σωματική και ψυχική του υγεία.

Να αναφέρουμε ότι παράλληλα με τις εξετάσεις, έγινε ενημέρωση στους γονείς κάθε παιδιού που εξετάστηκε για την κατάσταση της σωματικής του υγείας και για τη σημασία της πρόληψης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν ώστε αυτή η δράση να γίνει στα Ανώγεια!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........