Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία

 .com/img/a/


 

VICTORIA CINEMAS - CINE ΜΙΝΩΑ - ΣΗΤΕΙΑ

Α. Παπαναστασίου 18, Σητεία

Τηλέφωνο: 28430 25150

 

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

https://minoa.victoria-cinema.gr/


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 25 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 31 ΜΑΪΟΥ

FAST X

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 26/5 έως Τετάρτη 31/5 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Louis Leterrier

Σενάριο: Justin Lin, Dan Mazeau & Gary Scott Thompson

Ηθοποιοί: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Helen Mirren, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Momoa, Ludacris (Christopher Bridges), John Cena, Rita Moreno, Brie Larson, Alan Ritchson, Charlize Theron, Cardi B, Tyrese Gibson

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους, το Fast X, που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. 


Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. 


Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα. 

Trailer: https://youtu.be/pO2O5gMo1F4



ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ - JUST SUPER (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σάββατο 27/5 και Κυριακή 28/5 στις 19:00

Σκηνοθεσία: Rasmus A. Sivertsen

Σενάριο: Kamilla Krogsveen

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Βασιλική Σούτη, Εβελίνα Αραπίδη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Αναστασία Στυλιανίδη, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ακίνδυνος Γκίκας, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός

Διάρκεια: 77 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Για άλλη μια φορά το Σούπερ Λιοντάρι σώζει την πόλη! Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιχ. Επειδή το Σούπερ Λιοντάρι είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. 


Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιχ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα, ο οποίος αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. 


Η Χέντβιχ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερηρωίδα. Με γρήγορο ρυθμό και χιούμορ, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων, πεισματάρηδων υπερηρώων που ζουν σε μια μικρή πόλη και κληρονομούν τις υπερδυνάμεις τους από γενιά σε γενιά. 


railer: https://youtu.be/6HOsXk2n-io

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........