Στην έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου βρέθηκε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

 Στην έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου βρέθηκε χθες ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Υπ. Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο πλαίσιο των επικέψεών του ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ν. Λογοθέτη και Μέλη της Διοίκησης συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νομικό κόσμο του Ηρακλείου.



Από την πλευρά του ο Φραγκίσκος Παρασύρης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη για την επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Ηράκλειο, αλλά και στα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους δικηγόρους του Ηρακλείου και τα οποία σχετίζονται τόσο με την υποστελέχωση νευραλγικών υπηρεσιών, όσο και με τις καθημερινές συνθήκες εργασίες στο σημερινό Δικαστικό Μέγαρο, το οποίο χρειάζεται άμεσες παρεμβάσεις.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπερασπίζεται, διαχρονικά, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και βρίσκεται στο πλευρό του νομικού κόσμου. Οι δικηγόροι της χώρας αποτελούν σημαντικότατους πυλώνες της Δημοκρατίας, η πολιτεία οφείλει να ανταποκριθεί άμεσα σε όλα τα θεσμικά ζητήματα που έχουν κατά καιρούς αναδείξει οι Δικηγορικοί Σύλλογοι», τόνισε ο Φραγκίσκος Παρασύρης, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........