Γ. Πλακιωτάκης από τις Φυλακές Νεαπόλεως: Θα είμαι πάντα αρωγός στην αποστολή των εργαζομένων και στη διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους

 Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής ΝΔ Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, ανταποκρίθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στα αιτήματα της διεύθυνσης και των σωματείων των εργαζομένων στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως.


 Αυτό δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός, επισκεπτόμενος τις Φυλακές Νεαπόλεως. Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο Διευθυντής του Καταστήματος Νικ. Βλάσης, ο Διοικητής Εξωτερικής Φρουράς υπαστυνόμος Εμμ. Ταμπακάκης, ο Αρχιφύλακας της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας Ιωάννης Χουλάκης, ο πρόεδρος του Σωματείου Σωφρονιστικών υπαλλήλων Γεώργιος Βισκαδούρος, ο αντιπρόσωπος του σωματείου της Εξωτερικής Φρουράς στην Πανελλήνια Ένωση του κλάδου Λευτέρης Αλεξανδράκης κ.α.
Με διαδοχικές επιχορηγήσεις 560.000 ευρώ οι οποίες  χορηγήθηκαν ταχύτερα από ποτέ, με παρέμβαση του υπουργού, όπως επισημάνθηκε, και καλύφθηκαν εργασίες συντήρησης και συμπλήρωσης υποδομής του Καταστήματος, ανάγκες εξοπλισμού των υπαλλήλων κλπ. του Καταστήματος και των υπαλλήλων. Επίσης δόθηκε νέο περιπολικό όχημα για τις ανάγκες της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης. 


Μετά από σχετικές προκηρύξεις, τοποθετήθηκαν 5 άτομα στη Σωφρονιστική Υπηρεσία και 3 άτομα για την Εξωτερική Φρουρά και αναμένονται επιπλέον 3 άτομα  που πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία το Σεπτέμβριο.


Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε αρωγός στην αποστολή των εργαζομένων στο Κατάστημα Κράτησης και στη διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους καθώς και των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων σ’ αυτό. 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........