Ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων από την Γερμανία φιλοξένησε η Περιφέρεια Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων από την Γερμανία φιλοξένησε η Περιφέρεια Κρήτης

 Ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία στη Κρήτη, για το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και την γαστρονομία έμειναν οι Γερμανοί ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων, καθώς και η εκπρόσωπος του ιδρύματος Willy Scharnow-Stiftung και συνοδός τους κ. Jutta Aumann στα πλαίσια ταξιδιού εξοικείωσης στο νησί μας. 


Επισκέφθηκαν τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου, και το  ταξίδι διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, το ίδρυμα Willy Scharnow-Stiftung,την αεροπορική εταιρεία Eurowings Discover και την ξενοδοχειακή αλυσίδα Numo Hotels. Σκοπός ήταν η γνωριμία των φιλοξενουμένων με τον προορισμό και το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν  της Κρήτης με στόχο την περαιτέρω προβολή της Κρήτης στη Γερμανική τουριστική αγορά.



Οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν την περιοχή του Ρεθύμνου και γνώρισαν τις ομορφιές της πόλης, ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσσού και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου όπου ήρθαν σε επαφή με τον μινωϊκό πολιτισμό, επισκέφθηκαν το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου ενημερώθηκαν για την πληθώρα των επιλογών για αγορές (shopping) και απόλαυσαν κρητική κουζίνα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην περιοχή της Σητείας, επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ζάκρου και εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του φοινικόδασους στο Βάϊ.


Αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας, και υποσχέθηκαν όχι μόνο να προβάλλουν τις ομορφιές του μέσα από τα τουριστικά γραφεία τους αλλά και να το επισκεφθούν ξανά για διακοπές.

O Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Κώτσογλου τόνισε ότι «Η φιλοξενία στην Κρήτη δεν είναι υποχρέωση, είναι ευκαιρία να δείξουμε το πιο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα σε όλο τον πλανήτη! Για όλους τους ανθρώπους, απ’ όλες τις αγορές, τα τραπέζια, τα κρεβάτια κι οι ψυχές μας θα είναι πάντα στην υπηρεσία του επισκέπτη της Κρήτης».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........