Η χοροσπερίδα του συλλόγου Ετεοκρήτες

 Η Streamia υλοποιεί Live Streaming για λογαριασμό διαφημιστικών εταιρειών, διοργανωτών συνεδρίων, φορέωνπολιτικών...

Ένα τέτοιο Live Streaming είναι αυτό της χοροεσπερίδας του Συλλόγου ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ, αφιερωμένου στη μελέτη, στη διάδοση, στην ανάδειξη και στη διδασκαλία όλων των αντανακλάσεων των Κρητών σε επίπεδο χορούμουσικήςποίησηςπολιτισμού.





Με το Live Streaming και το Βίντεο, αποθανατίστηκε μία σημαντική στιγμή του Συλλόγου, δημιουργώντας περιεχόμενο για την προώθηση των σημαντικών δράσεών του.

Οι ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ είναι σύλλογος στο Κερατσίνι αφιερωμένος στη μελέτη, στη διάδοση, στην ανάδειξη και στη διδασκαλία όλων των αντανακλάσεων των Κρητών σε επίπεδο χορού, μουσικής, ποίησης, κουλτούρας και πολιτισμού.


Ανέθεσε στη Streamia το Live Streaming και τη βιντεοσκόπηση της ετήσιας χοροεσπερίδας που πραγματοποίησε στο Κρητικό Κέντρο Ομαλός. Το Κέντρο γέμισε ασφυκτικά σε ένα γλέντι που διήρκεσε από το μεσημέρι έως πολύ αργά το βράδυ.


Τοποθετήσαμε 4 κάμερες σε επιλεγμένα σημεία του χώρου ώστε να καλυφθεί το γεγονός από όλες τις γωνίες, δύο εκ των οποίων χειρίζονταν από οπερατέρ. Μία 5η κινητή κάμερα κατέγραφε στιγμιότυπα από την προετοιμασία έως τη λήξη, από τα οποία διαμορφώθηκε το συνοπτικό-απολογιστικό βίντεο της εκδήλωσης.

Για τη σύνδεση στο Internet τοποθετήσαμε 4G Router σε σημείο ψηλά, στον εξωτερικό χώρο του Ομαλού, με το οποίο στείλαμε το Streaming στα Social του Συλλόγου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........