Το Cactus Royal Spa & Resort βραβεύτηκε από το Tripadvisor® ως 2023 Travelers’ Choice® Best of the Best All Inclusive Hotel

 Το Cactus Royal Spa & Resort έχει αναγνωριστεί από το Tripadvisor ως το 2023 Travelers' Choice Best of the Best για το All Inclusive Hotel, με κατάταξη 5 στα 10. 


Τα βραβεία τιμούν τους αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πράγματα που πρέπει να κάνετε και πέρα από αυτό, με βάση τις κριτικές και τις απόψεις που συλλέχθηκαν από ταξιδιώτες και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο στο Tripadvisor για μια περίοδο 12 μηνών. Οι νικητές των βραβείων Best of the Best συγκαταλέγονται στο κορυφαίο 1% των καταχωρίσεων στο Tripadvisor, ξεχωρίζοντας τους ως τα αγαπημένα των ταξιδιωτών για το 2023.


«Συγχαρητήρια στους νικητές του Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best 2023», δήλωσε ο John Boris, Chief Growth Officer στο Tripadvisor. «Η αναζωπύρωση των ταξιδιών που είδαμε τον περασμένο χρόνο ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό. Η κατάταξη μεταξύ των Καλύτερων των Καλύτερων δείχνει ότι προσφέρατε υποδειγματικές εμπειρίες σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία: τους καλεσμένους σας. 


Με τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες, τις συνεχείς ελλείψεις εργατικού δυναμικού και το αυξανόμενο κόστος, αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα και εντυπωσιάζομαι συνεχώς με την ανθεκτικότητα και την ικανότητα προσαρμογής του κλάδου της φιλοξενίας. Μπράβο για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά!»


Δείτε όλες τις κριτικές και ανακαλύψτε περισσότερα για το Cactus Royal Spa & Resort εδώ: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g19526787-d2279541-Reviews-Cactus_Royal_Spa_Resort-Stalida_Hersonissos_Crete.html. 3


Σχετικά με το Tripadvisor

Το Tripadvisor, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ταξιδιωτικού προσανατολισμού στον κόσμο, βοηθά εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα να γίνουν καλύτεροι ταξιδιώτες, από τον προγραμματισμό μέχρι την κράτηση έως την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού. 


Οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και την εφαρμογή του Tripadvisor για να ανακαλύψουν πού να μείνουν, τι να κάνουν και πού να φάνε με βάση τις οδηγίες εκείνων που έχουν πάει στο παρελθόν. Με περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο κριτικές και απόψεις σχεδόν 8 εκατομμυρίων επιχειρήσεων, οι ταξιδιώτες απευθύνονται στο Tripadvisor για να βρουν προσφορές για καταλύματα, να κάνουν κράτηση για εμπειρίες, να κλείσουν τραπέζια σε υπέροχα εστιατόρια και να ανακαλύψουν υπέροχα μέρη κοντά. 



Ως εταιρεία ταξιδιωτικού προσανατολισμού διαθέσιμη σε 43 αγορές και 22 γλώσσες, το Tripadvisor διευκολύνει τον προγραμματισμό ανεξάρτητα από τον τύπο ταξιδιού.


 Οι θυγατρικές της Tripadvisor, Inc. (Nasdaq: TRIP), κατέχουν και διαχειρίζονται ένα χαρτοφυλάκιο επωνυμιών και επιχειρήσεων ταξιδιωτικών μέσων, που λειτουργούν σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........