Με Καπρικό Λαδωμένου το Street Food Festival στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Με Καπρικό Λαδωμένου το Street Food Festival στο Ηράκλειο

 Ξεκίνησε το Street Food Festival Heraklion στο πάρκινγκ του καφέ Μαρίνα στο λιμάνι του Ηρακλείου, και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την φιλοξενία του μεγαλύτερου φεστιβάλ φαγητού του νησιού.


Για ακόμα μια φορά η παράδοση του Καπρικού Λαδωμένου ταξίδεψε στο Ηράκλειο συμμετέχοντας στο φεστιβάλ γεύσεων και δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν γνήσιο Κρητικό Καπρικό, και βέβαια τις μοναδικές Καπρικόπιτες.



Οι backstage εικόνες της προηγούμενης μέρας από τις τελικές προετοιμασίες των διοργανωτών μας προετοιμάζουν θετικά για ένα ακόμα γευστικό αλλά και διασκεδαστικό καθ’όλα φεστιβάλ. Οι καλλιτέχνες μέσα από βίντεο και αναρτήσεις τους στέλνουν το κάλεσμα τους στο κοινό της πόλης, για όσα πρόκειται να συμβούν σε ένα τριήμερο γεύσεων, ήχων, χορού και αρωμάτων.

7 djs, 2 χορευτικές ομάδες και 8 ακόμα μπάντες συμπληρώνουν ένα τόσο διαφορετικά και συνάμα διασκεδαστικό line up με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της πόλης.





Φέτος τα Food Games θα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου για τους φίλους του φεστιβάλ και υπόσχεται να τσαλακωθούν, να λερωθούν και να δοκιμάσουν τις ικανότητες και την ταχύτητα τους στην κατανάλωση φαγητού.

15 συμμετέχοντες με τοπικές, εξωτικές, μοντέρνες, αλμυρές και γλυκές γεύσεις υπόσχονται να μη μείνει κανένας νηστικός.





Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 26/5 (17.00 – 24.00), Σάββατο 27/5 (17.00 – 24.00), Κυριακή 28/5 (17.00 – 24.00).

Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........