Γιάννης Πλακιωτάκης: Δικαιώνεται η στρατηγική της ΝΔ – νέα προοπτική για το λιμάνι του Ηρακλείου με μεγάλα οφέλη για την τοπική κοινωνία

 Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για την επιτυχή κατάληξη, με ιδιαιτέρως υψηλό τίμημα, 80 εκ. ευρώ, του διαγωνισμού για την μακροχρόνια μίσθωση του λιμένα του Ηρακλείου Κρήτης, αποτελεί μια ακόμα δικαίωση της στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας για την αξιοποίηση των λιμανιών μας,  προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών. 
Για το λιμάνι του Ηρακλείου,   ξεκινά σήμερα πορεία επενδύσεων, αναβάθμισης και ανάπτυξης. Η πορεία αυτή, οδηγεί σε ενίσχυση του οικονομικού αποτυπώματος του λιμανιού, νέες θέσεις εργασίας, αύξηση της εμπορικής και επιβατικής κίνησης, τελικά, σε πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης..


 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, απέδειξε στην πράξη, ότι τα λιμάνια μας μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό μοχλό τοπικής ανάπτυξης, αλλά και ενίσχυσης της θέσης της χώρας μας στον παγκόσμιο εμπορευματικό χάρτη, στην ευαίσθητη γεωπολιτικά περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.  Ζητάμε την ανανέωση της  εμπιστοσύνης του  Ελληνικού λαού στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, ώστε, με ισχυρή αυτοδυναμία, να ολοκληρώσουμε το στρατηγικό μας σχεδιασμό για τα λιμάνια, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για την οικονομία, τις τοπικές κοινωνίες,  την Ελλάδα. 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........