Τρεις συλλήψεις σε φυτεία με 324 χασισόδεντρα στο Μυλοπόταμο

 Σε τέσσερα επίπεδα απλωνόταν μια ακόμη μεγάλη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης εξερεύνησης σε μια περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δυο καλλιεργητές και ο αλλοδαπός φύλακας.


Ο τελευταίος βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου να κινείται μέσα στους τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 324 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Στην συνέχεια, συνελήφθησαν και δυο Έλληνες οι οποίοι είχαν στήσει την φυτεία και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής και φυσίγγια. 


Η προανάκριση συνεχίζεται από την Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή.


Βρήκαν χασισοφυτεία σε αγρόκτημα

Ένας ψηλός φράκτης με ξύλινα υποστυλώματα και λαμαρίνες κάλυπτε τον χώρο που διαμόρφωσε στο αγρόκτημά του έξω από τον οικισμό Λιβάρτζι στους Γαργαλιάνους ένας 65χρονος Έλληνας για να καλλιεργεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα μια μίνι φυτεία από πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δυο μέτρων. 


Όμως, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τα εντόπισαν, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,2 γραμμαρίων και τα λάστιχα ποτίσματος που τροφοδοτούσαν με νερό την φυτεία.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........