Συναυλία Με Την Γεωργία Νταγάκη Στο Οροπέδιο Λασιθίου Με Την Στήριξη Της Περιφέρειας Κρήτης

  Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη θα δοθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο πάρκο Ελευθερίας στο Οροπέδιο Λασιθίου, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά από έναν γεμάτο χειμώνα από εμφανίσεις στις κεντρικές μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχοντας παρουσιάσει πλήθος συναυλιών, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Γεωργία Νταγάκη συνεχίζει να επισκέπτεται αγαπημένους προορισμούς!

1-25


«Δεν λέει η καρδιά να μάθει», «ο χορός μου», «η τίγρη», «σύννεφο θα γίνω», «το ίδιο λάθος», είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια της Γεωργίας που δεν λείπουν ποτέ από το πρόγραμμα της.

Μαζί με τις εμπνευσμένες διασκευές που ετοιμάζει, πάντα παρέα με την μπάντα της, θα μας χαρίσει και φέτος αξέχαστες μουσικές στιγμές!

Η μουσική παράδοση μπλέκετε γλυκά με το ροκ ύφος, το οποίο με την σειρά του συναντάει το λαϊκό τραγούδι. Η κρητική λύρα που παίρνει φωτιά στα χέρια της Γεωργίας, χαρίζει μοναδική χροιά στο τελικό αποτέλεσμα!

 

Μαζί της οι μουσικοί:

 

Πάνος Γεωργόπουλος – Κιθάρες

Λουκάς Καλαντζάκος – Τύμπανα

Γιάννης Μολυμπάκης – Λαούτο

Γιώργος Χριστοδουλάκος – Μπάσο

 

Ηχοληψία: Μάκης Δρακόπουλος

 

Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions

 

Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Γεωργία Νταγάκη: You Tube | Facebook | Website

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........