Εκτός λειτουργίας παιδική χαρά στις Μεσαμπελιές μετά από βανδαλισμό - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Εκτός λειτουργίας παιδική χαρά στις Μεσαμπελιές μετά από βανδαλισμό

 Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η νέα πρότυπη παιδική χαρά που κατασκευάστηκε πρόσφατα στις Μεσαμπελιές μετά τον βανδαλισμό που υπέστη από κάτοικο της περιοχής .


Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Μυρτιάς απέναντι από το 37ο Δημοτικό Σχολείο. 


Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε από την αστυνομία, ότι κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.Συνεργείο του Δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο που κατασκεύασε την παιδική χαρά, θα προχωρήσει με προσοχή στον καθαρισμό της, με στόχο να μην υποστεί ζημιές το πιστοποιημένο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς. 


Για τη φθορά στα χωροδικτυώματα, ο ανάδοχος θα προβεί στην προμήθεια και στην αντικατάστασή τους.


Ο άνδρας, που τοποθέτησε γράσο στα παιχνίδια της παιδικής χαράς, προκειμένου να αποτρέψει τα εκατοντάδες παιδιά που επισκέπτονται καθημερινά το πάρκο να εισέλθουν, έχει συλληφθεί και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ