Συνάντηση του Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Ολυμπιονίκη της Κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη

 Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, τεχνικό σύμβουλο μαραθώνιας κολύμβησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, παρουσία και της Αντιπροέδρου της Κ.Ο.Ε. Αλεξίας Μαρίνης – Δραμιντινού.Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Σπύρο Γιαννιώτη για τις σημαντικές διακρίσεις που έχει χαρίσει στην Ελλάδα, αλλά και να συνομιλήσει με μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης Ρόδου και ειδικότερα, με τον Πρόεδρο Γιώργο Ανδρουλάκη, την Γενική Γραμματέα Μαίρη Μηναδάκη, την Ταμία Μαρία Πρατικάκη, καθώς και με τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου Μάνο Χουρδάκη, για θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου και την προε-τοιμασία αθλητριών και αθλητών.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε το ενδιαφέρον και τον στόχο της δημοτικής παράταξης «Δι-καίωμα στην Πόλη» για την στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και τη γενικότερη ενίσχυση του αθλητισμού στις γειτονιές, με δημιουργία και αξιοποίηση νέων υποδομών, έτσι ώστε να υπάρχει χωρική ισορροπία και επαρκής προσβασιμότητα. 


Τόνισε, επίσης, ότι η επιδίωξη στε-νότερης συνεργασίας με κάθε αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στον Δήμο, όπως δημό-σια έχει δεσμευτεί, βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της παράταξης. Ανέφερε, τέλος, ότι στις προθέσεις του, εφόσον οι δημότες των εμπιστευτούν ως τον επόμενο δήμαρχο Ηρακλείου, είναι η εντατικοποίηση και η στήριξη των προσπαθειών για την φιλοξενία νέων μεγάλων αθλητι-κών γεγονότων που θα προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου και θα ενισχύουν τα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........