Ο Σεβ. κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Μαρία Λιουδάκη» και του Ψηφιακού Μουσείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Μαρία Λιουδάκη» και του Ψηφιακού Μουσείου

 Το απόγευμα  12του Σαββάτου Αυγούστου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη και τον Ιερό Κλήρο της πόλεως, τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων της ανακαινισμένης Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Μαρία Λιουδάκη» και του νέου Ψηφιακού Μουσείου της Ιεράπετρας. 


Ο Σεβ. κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και τους συνεργάτες του για την γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών της ανακαίνισης των χώρων του παλαιού Δημαρχείου και της μετατροπής τους σε χώρο που στεγάζει μία σύγχρονη Δημοτική Βιβλιοθήκη, αλλά και της δημιουργίας του Ψηφιακού Μουσείου, και ευχήθηκε να αποτελεί πάντοτε ένα φωτεινό φάρο της γνώσεως και προβολής του πολύτιμου πολιτιστικού αποθέματος του τόπου μας, ιδιαίτερα στις νέες γενιές, αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας.


Ο Δήμαρχος κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε στην πορεία των εργασιών διαμόρφωσης και ολοκλήρωσης του σημαντικού αυτού έργου για τον Δήμο Ιεράπετρας και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στον Δήμο Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς και λοιπό προσωπικό, οι οποίοι εργάστηκαν φιλότιμα για να υλοποιήσουν αυτό το σπουδαίο σύγχρονο έργο για τον συνεχώς αναπτυσσόμενο Δήμο της Ιεράπετρας. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Βιβλιοθήκης και του Ψηφιακού Μουσείου.Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, η Βουλευτής κ. Κατερίνα Σπυριδάκη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, Χρύσα Χατζημαρκάκη, Κώστας Αστροπεκάκης, Μανώλης Βρυγιωνάκης, Γιώργος Ασπραδάκης, η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας κ. Μαρία Σακκαδάκη κ.α., ο πρώην Δήμαρχος κ. Μανώλης Μαστοράκης, στελέχη του Δήμου και της Βιβλιοθήκης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ