«Γιορτή Πατάτας» στο Τζερμιάδω με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζερμιάδων «Αναγέννηση» και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Γιορτή Πατάτας» την Παρασκευή 18 Αυγούστου, το Σάββατο 19 Αυγούστου και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023.

Συγκεκριμένα με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα γίνουν

οι παρακάτω εκδηλώσεις:– Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 9:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κρητικό γλέντι με το συγκρότημα των Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού μας. Εκεί οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να γευτούν νόστιμες συνταγές από πατάτα.


– Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 9:30μ.μ. στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα του κυρίου Αντύπα όπου θα υπάρχουν εδέσματα πατάτας και παραδοσιακό ψητό στον ξυλόφουρνο.


– Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. μουσικοχορευτική παράσταση με μικρούς και μεγάλους μαθητές του Συλλόγου και το συγκρότημα ‘Μαυρόκωστα’. Θα παίξει το μουσικό συγκρότημα του Μαvώλη Πλατάκη.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........