Μητέρα στο Ηράκλειο εγκατέλειψε τα 8 ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι - Ανάμεσά τους και ένα βρέφος 3 μηνών

 Υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκων ερευνούν οι Αρχές του Ηρακλείου, με μια μητέρα να κατηγορείται για την παραμέληση των 8 παιδιών της...


Οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης, έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας την Παρασκευή το μεσημέρι, ύστερα από σχετική κλήση-καταγγελία από περίοικους. Οι αστυνομικοί όταν πήγαν στο σπίτι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τα 8 παιδιά βρίσκονταν μόνα τους στο σπίτι.


Μάλιστα, το μικρότερο εξ αυτών είναι μόλις τριών μηνών. Όπως διαπιστώθηκε σύμφωνα με το cretalive, μια 31χρονη Ελληνίδα είχε αφήσει μόνα στο σπίτι τα 8 παιδιά της χωρίς επίβλεψη ενηλίκου.


Οι Αρχές πλέον αναζητούν πληροφορίες για την εν λόγω γυναίκα κι αν το έχει... σύστημα να παρατά τα παιδιά και να εξαφανίζεται ή αν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, του οποίου τις πτυχές ερευνούν. Το μεγαλύτερο παιδί της 31χρονης, είναι 13 ετών.

iefimerida.gr

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........