Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον δήμο Σητείας στους ωφελούμενους του προγράμματος

Ο Δήμος Σητείας, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ενημερώνουν τους πολίτες - δικαιούχους του ΤΕΒΑ, ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (γραβιέρα, φέτα, ζάχαρη, αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, παξιμάδια, φακές, φασόλια) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ. Επιπλέον, θα διανεμηθούν κρέμες δημητριακών, κρέμες ρυζάλευρου, καθώς και πακέτα σχολικών ειδών σε οικογένειες δικαιούχων. Ημερομηνία έναρξης ορίζεται η Δευτέρα 18/09/2023 και ημερομηνία λήξης η Παρασκευή 22/09/2023, στο χώρο της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας, 1ο χιλιόμετρο Σητείας – Ιεράπετρας (ΠΑΠΟΥΡΑ) και οι ώρες διανομής: 8:30 – 14:30 


 Οι ωφελούμενοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται, θα πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα ή διαβατήριο και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση παραλαβής από άλλο άτομο είναι υποχρεωτική πρόσφατη εξουσιοδότηση. 


Όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν, έχουν ελεγχθεί μακροσκοπικά από τις Αρμόδιες Επιτροπές Παραλαβής καθώς και από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες (ΔΑΟΚ, Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ). 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Λόγω μεγάλου όγκου και βάρους των ειδών, παρακαλούνται όλοι οι δικαιούχοι να φροντίσουν για τον τρόπο παραλαβής και μεταφορά τους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........