Ανακοίνωση Συγκλήτου / Ψήφισμα του Πρυτανικού Συμβουλίου ΠΚ για τον θάνατο του Γιώργου Γραμματικάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση Συγκλήτου / Ψήφισμα του Πρυτανικού Συμβουλίου ΠΚ για τον θάνατο του Γιώργου Γραμματικάκη

 Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης πληροφορήθηκε με μεγάλη θλίψη την απώλεια του Γιώργου Γραμματικάκη, Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής και πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου. 


O Γιώργος Γραμματικάκης ήταν από τους πρώτους καθηγητές του Τμήματος Φυσικής. Άφησε ιδιαίτερα σημαντική παρακαταθήκη ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης την περίοδο 1990-1996, δίνοντας έμφαση στις συγκλίσεις και κάνοντας επιλογές που καθόρισαν θετικά την περαιτέρω πορεία του Πανεπιστημίου. Ο Γιώργος Γραμματικάκης άφησε σημαντικό στίγμα και πέρα από τα όρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως Ευρωβουλευτής, αλλά κυρίως μέσα από το συγγραφικό του έργο, με το οποίο έφερε το ευρύ κοινό κοντά στην επιστήμη της Φυσικής. 


Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης με βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Γραμματικάκη εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ