Μακριά απο εντάσεις και διχασμούς η γραμμή της δημοτικής αρχής Σητείας σε απάντηση χαρακτηρισμών της Λαικής Συσπείρωσης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Μακριά απο εντάσεις και διχασμούς η γραμμή της δημοτικής αρχής Σητείας σε απάντηση χαρακτηρισμών της Λαικής Συσπείρωσης

 Επηρεασμένος από το αναπάντεχο ποσοστό που έλαβε ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο κ. Συμεωνίδης ήδη λειτουργεί και συμπεριφέρεται με όρους ποδοσφαιρικής κερκίδας, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντάσεων και διχαστικού κλίματος.


Οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που προσπαθούν εντέχνως κάποιοι να βάλουν στο στόμα συνεργατών μας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ασφαλώς είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων θερμοκέφαλων φανατικών.


Να θυμίσουμε στους φίλους της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι ουδέποτε προκαλέσαμε κατά την προεκλογική περίοδο και στην ίδια λογική έχουμε σκοπό να κινηθούμε και το επόμενο διάστημα, προσηλωμένοι στις «ανάγκες των πολλών».


Θα αρκούσε από μέρους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους περιστασιακά σας τίμησαν με την ψήφο τους και να προετοιμαστείτε για την επόμενη δημοτική περίοδο από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανταποκρινόμενοι στα καθήκοντά σας .

Η Δημοτική παράταξη

ΣΗΤΕΙΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ