Ακροάσεις για νέους ταλαντούχους χορευτές από όλη την Κρήτη από το ΠΣΚΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ακροάσεις για νέους ταλαντούχους χορευτές από όλη την Κρήτη από το ΠΣΚΗ

 Ακροάσεις για νέους ταλαντούχους χορευτές από όλη την Κρήτη, από 15 ετών και άνω, θα πραγματοποιηθούν στις 6 Νοεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.


Οι ακροάσεις αφορούν την παραγωγή μπαλέτου – σύγχρονου χορού που θα παρουσιαστεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το 3ήμερο 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2024, σε συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης και σε χορογραφική επιμέλεια - επίβλεψη του Γιάννη Ντοντσάκη.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό και φωτογραφία μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2023, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: auditions@cccc.grΣτο email θα πρέπει να αναφέρεται: 

Ονοματεπώνυμο, ηλικία, τόπος διαμονής, τηλέφωνο, από ποια σχολή χορού προέρχονται, το όνομα της χορογραφίας που έχουν ετοιμάσει ή από ποιο έργο είναι (συνθέτη και διάρκεια), τι είδη χορού έχουν κάνει, καθώς και τα χρόνια ενασχόλησης με το κάθε είδος χορού.


Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα σύντομο μάθημα μπαλέτου και θα δοθεί έμφαση κυρίως στις χορογραφίες και τον τρόπο που θα τις εκτελέσουν.

Θα πρέπει να ετοιμάσουν:

1) Mία χορογραφία κλασικού μπαλέτου με πουέντ από οποιοδήποτε κλασικό έργο (variation, pas de deux, pas de trois, pas de quatre)

2) Μία χορογραφία σύγχρονου χορού ή νέα δημιουργία, είτε ατομική είτε ομαδική, έως 6 λεπτών που θα αφορά το σύγχρονο μέρος της παράστασης και με ενδεχόμενο ένταξης της σε αυτό

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κρατάνε μαζί τους ένα USB Stick με την μουσική των έργων που έχουν επιλέξει.

Πληροφορίες: από Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 – 15:00 στο τηλέφωνο: 2814408040

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ