Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Olympic Yacht Show 2023 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Olympic Yacht Show 2023

 «Ο ανερχόμενος και ιδιαιτέρως σημαντικός κλάδος του yachting διαθέτει μεγάλη δυναμική και προοπτικές ανάπτυξης και αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό τουρισμό». 


Αυτό τονίζει το υπουργείο Τουρισμού με αφορμή την επίσκεψη της αρμόδιας υπουργού, Όλγας Κεφαλογιάννη, στο Olympic Yacht Show 2023, που φιλοξενείται σε μία από τις κορυφαίες μαρίνες στη Μεσόγειο, την Olympic Marine, στο Λαύριο Αττικής.


Το υπουργείο Τουρισμού έχει θέσει ως στρατηγική προτεραιότητα την ανάδειξη του yachting σε αναπτυξιακό πυλώνα του ελληνικού τουρισμού, αναγνωρίζοντας συγχρόνως τη σπουδαιότητα του θαλάσσιου τουρισμού.

 Γι' αυτόν τον λόγο εντείνονται οι προσπάθειες για αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας μας στο εξωτερικό.Διοργανώσεις όπως το Olympic Yacht show συνεισφέρουν στη συνολική προσπάθεια του υπουργείου για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος μας και την πρόοδο του ελληνικού τουρισμού.Τέτοιες πρωτοβουλίες μεταδίδουν διεθνώς το μήνυμα μίας Ελλάδας που πρωταγωνιστεί ως τουριστικός προορισμός παγκόσμιας απήχησης και αναγνωρισιμότητας.


ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ