Ζωντανά στα Παραμύθια του Σαββάτου το Πάρτι στο Ποτάμι! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Ζωντανά στα Παραμύθια του Σαββάτου το Πάρτι στο Ποτάμι!

 Τα Παραμύθια του Σαββάτου ζωντανεύουν ξανά για δέκατη χρονιά!


Η Χριστίνα Αποστολίδη παρουσιάζει το «Πάρτι στο Ποτάμι» στα Παραμύθια του Σαββάτου στο βιβλιοπωλείο & καφέ Sophistico By Greekbooks στην οδό Έβανς 5, στο Ηράκλειο


Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 μ.μ.
Η τρίτη μας δράση έχει για ήρωα την Φτερωτή, ένα μικρό δεινοσαυράκι. Η Φτερωτή νιώθει το πιο τυχερό παιδί στον κόσμο. Έχει έναν μπαμπά εξερευνητή, έναν μπαμπά ζαχαροπλάστη κι έναν μπαμπά παραμυθά. 


Τα παιδιά στο σχολείο, όμως, δε μοιράζονται τον ενθουσιασμό της και την κοροϊδεύουν. Οι μπαμπάδες τότε σκέφτονται να ενώσουν τα χαρίσματά τους για να βοηθήσουν τη Φτερωτή. Τι θα κάνουν;Θα μας αφηγηθεί η Χριστίνα Αποστολίδη στα Παραμύθια του Σαββάτου, Ζωντανά!

Να είστε εκεί να παίξουμε πολύ , να «κατέβουμε » κι εμείς στο ποτάμι και να ξεκινήσει ένα πάρτι πολύ ξεχωριστό!Το βιβλίο «Πάρτι στο Ποτάμι» ήταν στην Βραχεία Λίστα Βραβείου Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για το 2023 και μπήκε στην λίστα των White Ravens της Διεθνής Παιδικής και Νεανικής Βιβλιοθήκης του Μονάχου σαν ένα από τα 200 καλύτερα βιβλία στον κόσμο για την φετινή χρονιά.Να είστε εκεί, στις 12.00, το Σάββατο!

Είσοδος ελεύθερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........