Ο Καθηγητής Βασίλης Χαρμανδάρης στο Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Ο Καθηγητής Βασίλης Χαρμανδάρης στο Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ)

 Συγχαίρουμε τον Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντή του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), κ. Βασίλειο Χαρμανδάρη, για την εκλογή του ως Μέλος του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ, www.ethaae.gr).


Ο κ. Βασίλειος Χαρμανδάρης, Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του ΙΤΕ, διαθέτει σημαντική εμπειρία σε δομές διασφάλισης ποιότητας ΑΕΙ και σε θέματα αξιολόγησης εντός και εκτός Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής ΙΑΑΔΕΤ (Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών), Πρόεδρος της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του INSU/CNRS Γαλλία, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του OPTICON-RadioNet-Pilot και μέλος του ΤΕΣ "Φυσικών Επιστημών & Μαθηματικών" του ΕΣΕΤΕΚ από το 2020.


Η επιλογή του κ. Χαρμανδάρη ως Μέλους του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), αντιπροσωπεύει μια αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Έρευνας. Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Κρήτης αισθάνεται υπερήφανη που έχει στις τάξεις της ένα μέλος με τόσο υψηλές διακρίσεις.


Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης

Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ