Ο Σιγανός, ένα σκιάχτρο με ψυχή φτάνει …στην Ντενεκεδούπολη!

  Ο Σιγανός, ένα σκιάχτρο με ψυχή  φτάνει …στην Ντενεκεδούπολη!

 

Τα Παραμύθια του Σαββάτου ζωντανεύουν ξανά για δέκατη χρονιά!

Στον φιλόξενο χώρο του Καφέ - βιβλιοπωλείου Sophistico – Greekbooks.gr, στην οδό Έβανς 5, στον 2ο όροφο,  στις 12.00 το μεσημέρι και κάθε Σάββατο!

18 Νοεμβρίου : Ο Σιγανός, ένα σκιάχτρο με ψυχή  φτάνει …στην Ντενεκεδούπολη!Το διάσημο σκιάχτρο με την ευγενική ψυχή, στη διαδρομή του να φτάσει μέχρι τη θάλασσα περνάει από την μοναδική Ντενεκεδούπολη.

Ο Σιγανός, ο σπουργίτης ο Ανέστης,  η Ντομάτα, η Πιπεριά, η κυρά-Μελιτζάνα, η κολοκύθα, η Αγκινάρα και το Μπρόκολο  που προσπαθούν να βγάλουν Αρχηγό στο περιβόλι τους, έρχονται σε αντίθεση με  τον Δικτάτορα Λαδένιο που διατάζει μόνο, απαιτεί και συμπεριφέρεται πολύ εγωιστικά και άδικα στη Ντενεκεδούπολη.Μια «φανταστική» περιπέτεια θα κινήσει... με κούκλες και συμβάντα που θα βάλουν τα παιδιά  στο πνεύμα της Δημοκρατίας.

Κι όταν μάθουμε τι θα γίνει σε αυτό το παραμύθι θα φτιάξουμε μια καινούργια πολιτεία με φυσικά υλικά και πολλή πολλή φαντασία!Αφήγηση Παραμυθιού : Ελένη Μπετεινάκη

Είσοδος ελεύθερηΟ Σιγανός, ένα σκιάχτρο με ψυχή φτάνει …στην Ντενεκεδούπολη!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........