Βρέθηκε εγκλωβισμένο ζώο στο σφραγισμένο κτίριο του Ευαγγελισμού

 Η Στάχτη -η γκρίζα γάτα- (φωτο) βρέθηκε μέσα στο σφραγισμένο κτίριο του Ευαγγελισμού! Κλεισμένη σε δωμάτιο. Είναι ταλαιπωρημένη, αλλά ζωντανή (βίντεο). Δύο μήνες σχεδόν παρέμενε εγκλωβισμένη! Έχουν ενημερωθεί εθελόντριες για την παραλαβή της και τη μεταφορά της σε κτηνίατρο.Να θυμίσουμε τις δηλώσεις του Πρύτανη, Γιώργου Κοντάκη, για τα εγκλωβισμένα γατιά στο κτίριο του Ευαγγελισμού:

"Οι καταγγελίες και αιτιάσεις αναφορικά με παγιδευμένα ζώα στο κτήριο του Ευαγγελισμού είναι αναληθείς και προσβάλλουν το κύρος του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενός από τα μεγαλύτερα και διεθνώς καταξιωμένα πανεπιστήμια της Χώρας.


Πριν τον αποκλεισμό των προσβάσεων του κτηρίου, έγιναν επανειλημμένοι έλεγχοι για την ύπαρξη ζώων και τα αρμόδια όργανα της πολιτείας μας διαβεβαίωσαν ότι είχε διασφαλιστεί η απομάκρυνσή τους από το εσωτερικό του κτηρίου."

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........