Μια Μοναδική βραδιά στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στις Πατσίδες


Με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν και να διασκεδάζει πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου απο τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Πατσίδων η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων .


Στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πατσίδων! μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν  τον Άγιο Βασίλη με το έλκηθρο και τα Ξωτικά του,την Νεράιδα του χιονιού και τους μικρούς μας ήρωες.


Tο Ξωτικό των Χριστουγέννων και η γλυκιά Αγιοβασιλίνα πήγαν στη Μπισκοτούπολη, έπαιξαν λαχταριστά μπισκοτο - παιχνίδια και έγραψαν μαζί με τα παιδιά γράμματα στον Άγιο Βασίλη μας!


Η έμπειρη θεατρολόγος - παιδαγωγός Νικολέτα Δάφνου και η Φραουλοχώρα ανέλαβαν την διασκέδαση των παιδιών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσιδών!


- Μπαλονοκατασκευές
- Θεατρικό παιχνίδι
- Χριστουγεννιάτικο bubble - show!
- Face - painting με υποαλλεργικά υλικά και μπόλικη χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη... για μικρούς και μεγάλους!

- Γράμματα στον άγιο Βασίλη!



 Θεατρικά παιχνίδια διάδρασης με τα παιδιά, μουσικοκινητικά παιχνίδια, αερόστατο, διαγωνισμός χορού, μπαλονοκατασκευές, face – painting με υποαλλεργικά υλικά και πολλά, πολλά άλλα παιχνίδια συνδιάστηκαν σε μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης.




Την φωταγώγηση του δέντρου έκανε ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κύριος Μανόλης Κοκοσάλης όπου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Πατσιδών Κώστα Γκούφα, που απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η αγάπη του για τα κοινά και την προσφορά σε συνδιασμό με την αμέριστη ανταπόκριση και συνεισφορά των γνωστών του, τον ξεχωρίζει για τις πάντα άρτιες και πλούσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει.



Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και παρουσιαστής του Super 90,4 Νεκτάριος Βαζακόπουλος!!






Γεύση στην βραδιά έδωσε το Σωματείο Μαγείρων - Ζαχαροπλαστών που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους με τις γλυκές τους δημιουργίες που προσέφερε σε όλα τα παιδάκια μικρά και μεγάλα!!!! με λάχταριστούς λουκουμάδες.

Να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τον Νεκτάριο Μωυσάκη!!!





Στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μας άφθονα Κεράσματα από τους Χορηγούς Super Market CRM Αριάδνη Οινοποιείο Μίνως Μηλιαράκης το σωματείο μαγείρων - ζαχαροπλαστών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατσίδων!!



Οι εκδηλώσεις βέβαια συνεχίζονται και το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 18.00 - 20.00

Η Βασίλισσα του Χιονιού έρχεται από τον παγωμένο Βόρειο Πόλο για να παίξει με τα παιδιά και να χαρίσει απλόχερα τα δώρα της!

Μαζί της...ο Ρούντολφ το ελαφάκι, που έχασε το δρόμο του και ζητάει βοήθεια από τα παιδιά για να τον ξαναβρεί!
- Μικροδωράκια για όλα τα παιδιά


- Παγοανασκαφές με ...αληθινά μίνι - παγόβουνα!
- Θεατρικό παιχνίδι με τίτλο «Ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο»
- Μπαλονοκατασκευές

- Face - painting με υποαλλεργικά υλικά και μπόλικη χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη... για μικρούς και μεγάλους!
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για μικρούς και μεγάλους!
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και χριστουγεννιάτικη ανυπομονησία!







































 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........