Ξεπερνώντας τα 300 άτομα στην πλατεία του Σκαλανίου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου η εκδήλωση για το στολισμό - φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο Σκαλάνι του δήμου Ηρακλείου.



Μια όμορφη εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από κοινού απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκαλανίου, και τον  Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σκαλανίου και βέβαια το Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαλανίου.



 Στην πλατεία του χωριού που ξεπέρασε σε κόσμο τα 300 άτομα μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο συμμετέχοντας στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.



Η ομάδα Circus Camino προσέφερε ένα φαντασμαγορικό σόου με ξυλοπόδαρους, τσίρκο, παράσταση ζογκλερικών και ακροβασίας, fire breathing actions - κόλπα με φωτιές, τσίρκο για όλους με παιδιά και γονείς εν δράσει, εργαστήρια και πολλές ακόμη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.






Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε στους μικρούς φίλους δώρα, δωρεά του Παιχνιδόσπιτου.
Ο Dj Γιώργος Κουκουλάκης διασκέδασε με τις γιορτινές μελωδίες του.






Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων κέρδισε τους επισκέπτες με τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσέφερε Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τσικουδιά.




Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε τιμώντας με την παρουσία του ο Αντιπεριφεριάρχης Ηρακλείου αρμόδιος για τα τεχνικά έργα κύριος Νίκος Σκουλάς όπου και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και τους αρμόδιους τοπικούς φορείς για την όμορφη πρόσκληση στο πρόσωπο του









Αξίζει να αναφέρουμε ότι το καινούργιο Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου ξεκίνησε τις δράσεις του με μια επιτυχημένη εκδήλωση καταφέρνοντας να σμίξει μικρούς και μεγάλους αλλά και να αγκαλίασει και τον κόσμο που βρέθηκε απο άλλες περιοχές του Νομού Ηρακλείου


















Ο πολιτιστικός σύλλογος ευχαρίστησε

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης
Παιχνιδόσπιτο, Κρεοτεχνείο Αργύρης Πανέρας, Κρήτη Πόλεις & Χωριά, Ελαιουργείο Λυραράκης, οικογένεια Μιχάλη Παπαματθαιάκη & Στεφανίας Μαριδάκη.










 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........