Τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο τα παιδιά του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ιεράπετρας «Κρητικός Χορός» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο τα παιδιά του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ιεράπετρας «Κρητικός Χορός»

 Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2023 τα παιδιά του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ιεράπετρας «Κρητικός Χορός» έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.


Τα παιδιά συνόδευαν οι γονείς αλλά και οι Δασκάλες τους στους παραδοσιακούς κρητικούς χορούς και την διδασκαλία των κρητικών παραδόσεων και εθίμων κ. Κατερίνα Βαγγέλα και κ. Ευαγγελία Κοπανάκη. Στο τέλος προσέφεραν στον Σεβ. παραδοσιακά γλυκά και του είπαν και μία μαντινάδα εορταστική.

Ο Σεβ. Κύριλλος ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς και τους Δασκάλους τους για την παρουσία τους, τα συνεχάρη που μαθαίνουν κρητικούς παραδοσιακούς χορούς, τους ευχήθηκε ευλογημένα Χριστούγεννα και να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους και τους μοίρασε μικρές ευλογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........