Πανευρωπαικό ρεκορ, Πανελλήνια ρεκορ. στους Αγώνες στίβου Ταιλάνδη.

 Ο Πρόεδρος, Γιώργος Καπελλάκης και το ΔΣ του σωματείου μας, συγχαίρουν τους αθλητές Μανώλη Στεφανουδάκη , Κωσταντίνο Στυλιανάκη , Μανώλη Γιακουμάκη και τον προπονητή Ιπποκράτη Σκαντζάκη για τις επιτυχίες τους στο International Wheelchair and Amputee Sports World Games στην Ταιλάνδη.


Πιο συγκεκριμένα:

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης , παγκόσμιος πρωταθλητής το 2023 συνεχίζει τις επιτυχίες του σε διεθνές επίπεδο. Με τις επιδόσεις του επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του ακοντισμού στον κόσμο. 



Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατηγορία f54 έριξε το ακόντιο του στα 31,50μ και κέρδισε για ακόμη μία φορά όχι μόνο το χρυσό μετάλλιο αλλά έκανε νέο Πανευρωπαικό και Πανελλήνιο ρεκόρ και συνεχίζει και στην σφαιροβολία με ρίψη στα 8,22μ κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.


Ο Κωνσταντίνος Στυλιανάκης στη μεγάλη αυτή διοργάνωση έκανε μία εξαιρετική επίδοση στο αγώνισμα της σφαίρας με ρίψη στα 8,87μ που του χάρισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και το χρυσό μετάλλιο.


Ο Μανωλης Γιακουμάκης συνεχίζει την καταπληκτική πορεία των αθλητών μας και με μία ρίψη στο ακόντιο του στα 40,88μ κατακτά την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο κάνοντας και νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ.


Στο πλευρό των αθλητών μας, ο προπονητής Ιπποκράτης Σκαντζάκης που σε καθημερινή βάση με επαγγελματικότητα και επιμονή στηρίζει, και προπονεί τους αθλητές μας με τον καλύτερο τρόπο. Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία κρύβεται η επιμονή η υπομονή και η προσπάθεια .

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........