Παρουσίαση Βιβλίου «8 μέρες μέσα» του Στέφανου Ξενάκη σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο

  H KEY BOOKS σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Χαρταετός σας προσκαλούν στην ομιλία με τίτλο: 10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -10 ΙΣΤΟΡΙΕΣ.  Σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 και  ώρα 20:00 στο Πολυκέντρο Δήμου Ηρακλείου.


Ο Στέφανος Ξενάκης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «8 μέρες μέσα» και θα συνομιλήσει με το κοινό.Λίγα λόγια για το Βιβλίο:

Ποτέ μην κάνεις το λάθος να ξεχάσεις ότι έχεις την Προσωπική σου Ελευθερία, όπου κι αν διαβάζεις το βιβλίο αυτό. Αν είσαι στη θάλασσα, μπορείς να βρέξεις τα πόδια σου˙ αν είσαι στην πόλη, μπορείς να πας σούπερ μάρκετ για σουλάτσο, κι ας σου φαίνεται χαζό˙ αν είσαι στο βουνό, μπορείς να μυρίσεις το πουρνάρι και να ξαπλώσεις κάτω από τα πεύκα. Τα θεωρούσα κι εγώ τόσο δεδομένα, μέχρι που τα στερήθηκα. Όπως θεωρούσα δεδομένη την Προσωπική μου Ελευθερία, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν.


Τι είναι αυτό που μας κρατάει όρθιους σε μια οριακή στιγμή; Πώς μπορούμε να δούμε το Δώρο, ακόμα κι όταν αυτό βρίσκεται ανάμεσα σε σίδερα; Πόσο πολύτιμη είναι η πυξίδα ΜΕΣΑ μας, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω;


Μετά από μια μεγάλη προσωπική δοκιμασία, ο Στέφανος Ξενάκης επιστρέφει με το πιο προσωπικό του βιβλίο. Πιο ευάλωτος, πιο δυνατός, πιο αληθινός. Το 8 μέρες μέσα είναι το ημερολόγιο ενός ανθρώπου που στην πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής του αναζήτησε και βρήκε το φως εκεί που κρύβεται πάντα. ΜΕΣΑ.

 

ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 4, Ηράκλειο

Τηλ.: 2810301137 || E-mail: polikentroher@gmail.com


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........