Πρωταθλητής στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό αποδείχτηκε η πόλη του Ρεθύμνου φέτος


Πρωταθλητής στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό αποδείχτηκε η πόλη του Ρεθύμνου φέτος, καθώς χιλιάδες λαμπιόνια, και ειδικές όμοεφες κατασκευές κατέκλυσαν την πόλη, τα παραδοσιακά σοκκάκια, τους κεντρικούς δρόμους και βέβαια τις πολύ όμορφες βιτρίνες δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση στους κατοίκους αλλά και στούς επισκέπτες που επέλεξααν το Ρέθυμνο για να ζήσουν το κλίμα της αλλαγής του χρόνου και των εορτών.



Κάλαντα, κατασκευές με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, εργαστήρι ξωτικών, μελωδίες και δράσεις από τη Φιλαρμονική, συνθέτουν μεταξύ άλλων ένα σκηνικό γιορτής και συναισθήματος για το οποίο στο Ρέθυμνο δίδεται ιδιαίτερη σημασία. 



Η στολισμένη πόλη, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία του 'Αγνωστου Στρατιώτη, η νέα δημοτική αρχή που απόψε ανανέωσε τη θητεία της, οι φωταγωγημένες με χριστουγεννιάτικη διάθεση γωνιές της παλιάς πόλης και η ελπίδα όλα να έχουν θετικό πρόσημο, είναι τα κομμάτια μίας σύνθεσης για την οποία όλοι στο Ρέθυμνο συμμετέχουν.





































.com/img/a/

.com/img/a/


.com/img/a/


.com/img/a/

.com/img/a/

.com/img/a/

.com/img/a/

.com/img/a/

.com/img/a/

.com/img/a/

.com/img/a/



ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........