Μήνυμα αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Πλακιωτάκη για την 25η Μαρτίου

 «Η ιστορία του ελληνικού λαού είναι γεμάτη με αγώνες και θυσίες για την ελευθερία. Η επανάσταση του 1821 αποτελεί έναν ακρογωνιαίο λίθο της γενναιότητας μας, όπου ο λαός μας, με πενιχρούς πόρους αλλά με ανείπωτο θάρρος και αυτοθυσία, κατάφερε να αντιμετωπίσει μια ισχυρή αυτοκρατορία και να πετύχει κάτι που φαινόταν αδιανόητο: τη δημιουργία του Ελληνικού κράτους.
Σήμερα, από την Ιεράπετρα, τιμώντας τους ήρωες και τις ηρωίδες της ελληνικής επανάστασης, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς όλους όσους αγωνίζονται για την ελευθερία. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε την πατρίδα μας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την πορεία της.

Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την Επανάσταση του 1821 και εκείνους που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας είναι ο ειλικρινής διάλογος, η σύνθεση στην επιλογή εθνικών προτεραιοτήτων και στόχων και η συνεννόηση για την επίτευξη τους».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........