2 Συλλήψεις σε Πλατανιά και Χανιά για ναρκωτικά, και απόπειρα κλοπής

 Συνελήφθη από αστυνομικούς , σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά ,ένα άτομο για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά.


Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε και εντόπισαν μία συσκευασία η οποία περιείχε 510 γραμμάρια κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.
Επίσης συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χανίων αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και δυο απόπειρες.Αστυνομικοί των ΤΑΕ αντιλήφθηκαν το συγκεκριμένο άνδρα που εισήλθε σε ξενοδοχειακή επιχείρηση με σκοπό την κλοπή. Συνελήφθη άμεσα και από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής στην ίδια ξενοδοχειακή επιχείρηση αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων .


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........