«Ημέρες Παιδικού Θεάτρου» από την Περιφέρεια Κρήτης: Μουσικό-θεατρική παράσταση με το Γιάννη Ζουγανέλη και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου για Παιδιά και Νέους που εορτάζεται στις 20 Μαρτίου και στο πλαίσιο των δράσεων «Ημέρες Παιδικού Θεάτρου», η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει με την υποστήριξη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Β/θμιας εκπαίδευσης) μουσικοθεατρική παράσταση με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. 


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου ανεβαίνουν στη σκηνή στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στις 8:30μ.μ. στο Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η προώθηση της συμπερίληψης, της αποδοχής και της συνεργασίας των ατόμων με ή χωρίς αναπηρία. Στο πλαίσιο αυτό, το μουσικό του αποτύπωμα θα αφήσει με τη φιλική του συμμετοχή, το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........