Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία

.com/img/a/


 

VICTORIA CINEMAS - CINE ΜΙΝΩΑ - ΣΗΤΕΙΑ

Α. Παπαναστασίου 18, Σητεία

Τηλέφωνο: 28430 25150

 

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

https://minoa.victoria-cinema.gr/


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 29/03 έως 03/04

ΓΚΟΤΖΙΛΑ x ΚΟΝΓΚ: Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 29/03 έως και 02/04 στις 21:30

Σάββατο 30/03, Κυριακή 31/03 και Τετάρτη 03/04 στις 19:15

Σκηνοθεσία: Adam Wingard

Σενάριο: Terry Rossio, Simon Barrett & Jeremy Slater

Ηθοποιοί: Brian Tyree Henry, Rachel House, Rebecca Hall, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns, Fala Chen

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Διάρκεια: 115 λεπτά

Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μα

ς. 

Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IXe7Piz6NDgKUNG FU PANDA 4 (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 29/03 στις 19:00

Σάββατο 30/03 και Κυριακή 31/03 στις 17:15

Σκηνοθεσία: Mike Mitchell, Stephanie Stine

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΙΝΑ

Διάρκεια: 94 λεπτά

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.


Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων.


Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=djdETzJTpWs&t=1sΖΩΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 01/04 και Τρίτη 02/04 στις 19:15

Τετάρτη 03/04 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Jonathan Glazer

Ηθοποιοί: Christian Friedel, Sandra Huller, Luis Noah Witte

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ

Ο διοικητής του Άουσβιτς, Rudolf Hoss, και η σύζυγός του Hedwig, προσπαθούν να φτιάξουν μια ονειρεμένη ζωή για την οικογένειά τους σε ένα σπίτι και έναν κήπο δίπλα στο στρατόπεδο. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bZpYKi9PKNk

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........