Βράβευση ΕΑΠ από ΕΟΕ και Μνημόνιο Συνεργασίας με ΠΣΑΤ

 Σε μία λαμπερή βραδιά που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στις 12/3/2024 στην έδρα της, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο βραβεύθηκε στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που διαθέτει με την ΕΟΕ, για την πολύτιμη προσφορά του τόσο στην ίδια όσο και στον ελληνικό αθλητισμό μέσω των υποτροφιών που προσφέρει στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Αθλητισμού». Το ΕΑΠ εκπροσώπησε στην τελετή, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Καθ. Αυγουστίνος Δημητράς.


Το ΕΑΠ στηρίζει έμπρακτα την ΕΟΕ και τον Ελληνικό Αθλητισμό εν γένει, μέσα από τα υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών και την προσπάθειά του να εμβαθύνει και να εμπλουτίζει τις δραστηριότητές του μέσα από συνεργασίες.


Μία ακόμα συνεργασία, αποτελεί και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με μεταξύ ΕΑΠ και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου - ΠΣΑΤ στις 14/3/2024, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, του Προέδρου του ΠΣΑΤ κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και του Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Καθ. Αυγουστίνο Δημητρά, καθότι το ΜΠΣ «Διοίκηση Αθλητισμού» συνδέεται και επωφελείται άμεσα από τη συγκεκριμένη δράση.

Αντικείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας αποτελεί:

- η προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα των συμβαλλόμενων,

- η προώθηση της συμβολής των συμβαλλόμενων στην ανάπτυξη των κοινωνιών σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο,

- η ανάπτυξη ευρύτερων επιμορφωτικών και ερευνητικών συμπράξεων,

- η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν στην εν γένει προαγωγή του μορφωτικού και πολιτισμικού επιπέδου της ελληνικής κοινωνίας.

Μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο επεκτείνει τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις του, αξιοποιεί το Επιστημονικό Προσωπικό, τους φοιτητές του Ιδρύματος και διευρύνει την εξωστρέφειά του.

Επισημαίνεται ότι το Μνημόνιο Συνεργασίας δεν περιορίζεται χρονικά και επομένως η συνέργεια των δύο φορέων θα είναι διαχρονική.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........