Τσικνοπέμπτη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής (Κ.Η.Φ.Η.)

 Μένοντας πάντα πιστοί στις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας και με αφορμή τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής (Κ.Η.Φ.Η.) η καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωση.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο που στεγάζεται το Κέντρο στο Βενεράτο. Η ψησταριά στήθηκε από νωρίς το πρωί στο προαύλιο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. για το παραδοσιακό «τσίκνισμα» και με την βοήθεια του προσωπικού οι ηλικιωμένοι άφησαν για λίγο πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με πολύ κέφι, φαγητό, μουσική και χορό ενώ αντάλλαξαν ευχές για καλή Αποκριά.Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής λειτουργεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου με την υποστήριξη και την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού και Κοινοτικού Ταμείου, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος Κρήτη 2021-2027.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........