Κύκλος των Ενημερωτικών Συναντήσεων της Δημοτικής Παράταξης ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

 Από τα τέσσερα Διαμερίσματα της πόλης του Ηρακλείου θα αρχίσει ο κύκλος των Ενημερωτικών Συναντήσεων της Δημοτικής Παράταξης ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. 

Ήδη έχει αποσταλεί σχετικό αίτημα προς τα Διαμερισματικά Συμβούλια και αναμένονται οι συναντήσεις το προσεχές διάστημα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με τις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες και οι επισκέψεις στην ενδοχώρα του Δήμου. 
Σε δήλωση της η Επικεφαλής Μαρία Καναβάκη αναφέρει: 
«Ξεκινάμε τις επαφές και τη συνεργασία με τα Δημοτικά Διαμερίσματα και τις Τοπικές Κοινότητες για να ακούσουμε από κοντά και από τους αιρετούς εκπροσώπους τα ζητήματα κάθε γειτονιάς, κάθε περιοχής και κάθε κοινότητας , τα οποία θα καταγράψουμε και τα μέλη της παράταξης μας θα ασχοληθούν στην κατεύθυνση να συμβάλουμε εποικοδομητικά στην ανάδειξη και την επίλυση τους. 


Τα Διαμερίσματα και οι Κοινότητες είναι ο ενδιάμεσος εκλεγμένος κρίκος της αλυσίδας μεταξύ των πολιτών και των Δημοτικών Αρχών και οφείλουμε να τιμούμε το ρόλο τους, να συνεργαζόμαστε μαζί τους και να λαμβάνουμε υπόψη την άποψη τους, καθώς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα θέματα των περιοχών τους. 
Γι’ αυτό και η Παράταξη μας θα πραγματοποιεί περιοδικά συναντήσεις και κατά τόπους επισκέψεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ηρακλείου»

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........