Μήνυμα Δημάρχου Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 Σήμερα τιμούμε τις γυναίκες, δεν ευχόμαστε απλά, αλλά διαβεβαιώνουμε τις γυναίκες της ζωής μας ότι είμαστε δίπλα τους και τους προσφέρουμε, χωρίς θαυμαστικά και αστερίσκους απλόχερα την αγάπη μας, το σεβασμό, τη στήριξή μας, την αποδοχή μας. 


Συμπεριφερόμαστε στα κορίτσια μας ακριβώς όπως και στα αγόρια μας, με τους ίδιους κανόνες, γιατί η εξάλειψη των έμφυλων στερεοτύπων κατοχυρώνεται όταν γίνει μέρος της καθημερινής μας στάσης ζωής και αναπόσπαστο μέρος της συνείδησής μας.


Είναι προσωπικό ζήτημα καθενός από εμάς και επιλογή μας να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Βεβαίως είναι επίσης ζήτημα πολιτισμού και εκπαίδευσης για να αναδειχθούν τα θέματα φύλου και ισότητας ως προτεραιότητα.


Σήμερα και κάθε μέρα είναι γιορτή της γυναίκας, 8 του Μάρτη είναι μια μέρα προβληματισμού και ευαισθητοποίησης για όλα τα παραπάνω...

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........