Μαθητές και καθηγητές του 3ου Γενικού Λυκείου συγκέντρωσαν χρήματα για την ενίσχυση του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου

 Την αγάπη τους για τα ζώα και το Κυνοκομείο Ηρακλείου εκδήλωσαν εμπράκτως οι μαθητές και καθηγητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου συγκεντρώνοντας χρημα-τικό ποσό που διατέθηκε για την ενίσχυσή του.


Συγκεκριμένα, οι μαθητές και καθηγητές με το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν, αγόρασαν φάρμακα και παιχνίδια για τα ζωάκια του Κυνοκομείου Ηρακλείου. 


Η δράση πραγματοποιήθηκε με την προτροπή και το συντονισμό της προϊσταμένης του τμήμα-τος Πολιτισμού & Εθελοντισμού, Εύης Μαρτιμιανάκη με τη συνεργασία της κτηνιά-τρου κυρίας Σοφίας Μελιδόνη και των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού, Αντιδημάρχου, Φιλαρέτης Δαφέρμου – Χρονάκη και Πολιτισμού (με αρμοδιότητες για το Κυνοκομείο Ηρακλείου), Αντιδημάρχου Ρένας Παπαδάκη-Σκαλίδη).

Το υλικό παραδόθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» στο κτίριο Ανδρόγεω, ό-που έγινε παράλληλα και παρουσίαση στους μαθητές για τη φιλοζωία και το Κυνοκο-μείο Ηρακλείου, παρουσία των Αντιδημάρχων αλλά και της Εύης Μαρτιμιανάκη.

Στους μαθητές, που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την παρουσίαση, δόθηκε ως ευχαριστήριο δώρο ένα πρωτότυπο «σκίτσο».


Οι Αντιδήμαρχοι Εθελοντισμού και Πολιτισμού ευχαρίστησαν τους μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου και τους καθηγητές τους για την ευαισθησία που επέδειξαν και τη συγκέντρωση των χρημάτων προκειμένου να γίνει η προμήθεια φαρμάκων για τα ζώα του Κυνοκομείου.

Η πράξη αυτή μας γεμίζει χαρά και σιγουριά ότι τα παιδιά προδιαγράφουν ένα ελπιδο-φόρο μέλλον και ως αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες θα ενεργούν με πλήρη ενσυναίσθηση και με γνώμονα την αγάπη, και το σεβασμό για τα ζώα, συμβάλλοντας έτσι στην πολι-τιστική αναβάθμιση της κοινωνίας μας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........