Δράση Δενδροφύτευσης στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου

 Δενδροφύτευση στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου

Εμπλουτίστηκαν οι εστίες πρασίνου του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρας της Γης και χάρις στην εθελοντική συνδρομή οργανωμένων συλλογικοτήτων αλλά και μεμονωμένων πολιτών που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.


Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 υλοποιήθηκε σημαντική δράση δενδροφύτευσης στον Δημοτικό Κήπο από εθελοντές της Νέας Ακρόπολης Ρεθύμνου, Χανίων και Ηρακλείου, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και την εθελοντική Φιλοζωική ομάδα "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ".


Φυτεύτηκαν 250 θάμνοι και περίπου 50 δέντρα, πολλά από αυτά ιδιαίτερης οικονομικής και βοτανικής αξίας, με την καθοδήγηση της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, η οποία παρείχε και τα φυτά.
Ο Δημοτικός Κήπος, που δέχεται καθημερινά πλήθος επισκεπτών όλων των ηλικιών, απέκτησε μια ανανεωμένη ανοιξιάτικη εικόνα.


Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές για την πρωτοβουλία τους, τη δυναμική τους παρουσία και το αποτελεσματικό τους έργο και εύχεται οι εθελοντικές δράσεις να συνεχιστούν, επιβεβαιώνοντας διαρκώς την ισχύ του εθελοντισμού στο Ρέθυμνο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........