14ος Γύρςο Πόλης Ρεθύμνου την Κυριακή 19 Μαΐου 2024

 Μία ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση βρίσκεται προ των πυλών. Ο Δήμος Ρεθύμνης και το Τμήμα Αθλητισμού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνης και της Ένωσης Γυμναστών Ρεθύμνου διοργανώνουν τον 14ο Γύρο Πόλης.


Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία dryfitDryfit T-Shirts and more καθώς και η ελληνική πλατφόρμα Online Delivery «Φαγί».
Ο 14ος ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στους δρόμους του Ρεθύμνου.Μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός και την περιμένουν με ανυπομονησία οι λάτρεις των αγώνων δρόμων και όχι μόνο. Μια δράση-γιορτή που εδώ και πολλά χρόνια δίνει την χαρά σε μικρούς και μεγάλους να τρέξουν, να αθληθούν και να διασχίσουν γνωστά μέρη της πανέμορφης πόλης μας με έναν διαφορετικό τρόπο.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου.


Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα εκείνη θα είναι τρεις (3) παράλληλοι αγώνες δρόμου για αθλητές, μη αθλητές παιδιά ΑμεΑ, και αθλητές Special Olympics.
Αναλυτικά θα διεξαχθούν: αγώνες 10.000 και 5.000 μέτρων στους οποίους θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε όσους και όσες είναι γεννημένοι/ες το έτος 2005 και μεγαλύτεροι/ες.


Επιπλέον ο αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ που απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού της Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης (παιδιά γεννημένα το 2012 έως 2017) αλλά και ΑμεΑ /ή αθλητές Special Olympics ανεξαρτήτου ηλικίας. Eπίσης μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.


Οι συμμετέχοντες του εν λόγω αγώνα θα διανύσουν τα 1.000 μέτρα απόστασης εντός του Δημοτικού Κήπου.
Στις διαδρομές 5.000 και 10.000 θα υπάρξει κόστος συμμετοχής για τον κάθε συμμετέχοντα 7 και 10 ευρώ ενώ οι αγώνες των παιδιών-ΑΜΕΑ- Special Olympics, γυμνασίου και λυκείου θα είναι δωρεάν.
Σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου κατηγορίας και αγώνα θα δοθεί μετάλλιο, αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:
Και μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνης (Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη), τηλ. 28310 55645.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........