Βράβευση του Alianthos Garden Hotel από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo με το Χρυσό Βραβείο

 H βαρυσήμαντη βράβευση του Alianthos Garden Hotel από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo με το Χρυσό Βραβείο για την αριστεία του στη φιλοξενία! 

Η οικογένεια Εμμαν. Βαρδάκη και όλη η ομάδα του Alianthos Garden Hotel στον πανέμορφο Πλακιά της Νότιας Κρήτης είναι περήφανοι που ανακοινώνουν την βράβευσή τους με το Χρυσό Βραβείο από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo για τις κορυφαίες υπηρεσίες  και την υψηλή ποιότητα διακοπών που παρέχει στους φιλοξενούμενους του! 


Η αξίωση αυτή αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσή μας στην δημιουργία απόλυτα χαλαρωτικών διακοπών σε κλίμα αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας προς τους επισκέπτες μας. 

Το Alianthos Garden Hotel, με τις πλούσιες παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει, έχει καταφέρει να κερδίσει τους επισκέπτες του από όλο τον κόσμο, γεγονός που εκτιμούμε ειλικρινά και απεριόριστα!


Τηρούμε την υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε να ξεκλειδώνουμε το μαγικό κόσμο των πιο ξέγνοιαστων διακοπών στους επισκέπτες μας, προωθώντας τη γνήσια Κρητική φιλοξενία και κουλτούρα σε διεθνές επίπεδο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.hotelalianthos.com.

Με βαθιά εκτίμηση,

 

Η οικογένεια Εμμανουήλ Βαρδάκη και όλη η ομάδα του Alianthos Garden Hotel


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........