Ενισχύεται με δύο νέα απορριμματοφόρα και μία υδροφόρα η Υπηρεσία Καθαριότητας στο Μαλεβίζι

 Την ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας αποφάσισε η Δημοτική Μαλεβιζίου στην τελευταία της συνεδρίαση, εγκρίνοντας τους όρους δύο διαγωνισμών συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.


Συγκεκριμένα άμεσα θα προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί για την προμήθεια δύο μικρών δορυφορικών απορριμματοφόρων και μίας υδροφόρας. Σύμφωνα με τους όρους των διαγωνισμών που ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή, τα απορριμματοφόρα θα έχουν χωρητικότητα 3 κυβικών μέτρων και χρησιμοποιηθούν για την περισυλλογή απορριμμάτων εντός οικισμών αλλά και στενών δρόμων, όπου δεν είναι εφικτή η πρόσβαση μεγαλύτερου απορριμματοφόρου οχήματος.


Με την προμήθεια των δύο νέων δορυφορικών απορριμματοφόρων θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του Δήμου στη συλλογή και την υλοποίηση του προγράμματος αποκομιδής των απορριμμάτων σε όλους τους οικισμούς, βελτιώνοντας δραστικά την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.


Παράλληλα η υδροφόρα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την ανάγκες Πολιτικής Προστασίας όσο και για την καθαριότητα δρόμων και πεζοδρομίων με τη δυνατότητα πλύσης με υψηλή πίεση.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........