Έναρξη Εγγραφών/Επανεγγραφών σε Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς

 Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τις νέες εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών, θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.


Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Σητείας στην οδό Π. Βαρθολομαίου 9,  καθώς και στον βρεφικό παιδικό σταθμό «ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ» στην οδό Γ. Γεννηματά και  Α. Γερολάκη, από τις 8:00 π.μ. έως και τις 14:30 μ.μ. καθημερινά.Για να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής / επανεγγραφής θα πρέπει να προσκομιστούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις νέων εγγραφών θα υποβάλλονται από τους ίδιους τους γονείς

(Σε αντίθετη περίπτωση είναι απαραίτητη η εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο). 

 

Συνημμένα θα βρείτε τα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής, την αίτηση εγγραφής– επανεγγραφής,  το σύστημα μοριοδότησης, την οικονομική συμμετοχή των γονέων, την ιατρική βεβαίωση υγείας βρεφών και νηπίων, την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής του κανονισμού λειτουργίας των Σταθμών  καθώς και τον κανονισμός λειτουργίας τους.

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :   2843340537 (Φυγετάκη Ευαγγελία)

                                                       2843029153 (Κρασαδάκη Ειρήνη)

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........