Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου βρίσκονται, για άλλη μια φορά, δίπλα στους ευάλωτους συνανθρώπους μας

 Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρίσκονται, για άλλη μια φορά, δίπλα στους ευάλωτους συνανθρώπους μας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε μετανάστες που εντοπίστηκαν χτες το βράδυ σε εμπορικό πλοίο ανοικτά της Γαύδου.


Τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), στους Καλούς Λιμένες, εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσέφεραν Πρώτες Βοήθειες σε 33 μετανάστες (ανάμεσά τους 1 έγκυος γυναίκα και 6 παιδιά) από Συρία και Αίγυπτο, ενισχύοντας παράλληλα τις Αρχές στην ασφαλή μεταφορά τους στο Ηράκλειο.


Στην αίθουσα του παλιού ΚΤΕΛ στο Λιμάνι του Ηρακλείου, εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες από το τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. υποδέχθηκαν τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, ενισχύοντας τους στην προσωρινή εγκατάστασή τους στο σημείο, καθώς και με είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής.


Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........