Ευχέλαιο στο Νοσοκομείο Σητείας τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος

 Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου 2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Σητείας, συμπαραστατούμενος από τους Αιδεσιμολ. Πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη, Εφημέριο και προϊστάμενο του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αρχιερατ. Επίτροπο Σητείας, τον Αιδ/το Πρωτ. Νικόλαο Παθιάκη, Εφημέριο και προϊστάμενο του Ι. Καθεδρικού Ναού Αγίας Αικατερίνης, και τον Διάκονο Θεμιστοκλή Μπεϊνά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ολόψυχα στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου και στους νοσηλευομένους την κατ᾿ άμφω υγεία. καλή δύναμη και ευλογημένο Πάσχα.

Στη συνέχεια ο Σεβ και οι Ιερείς έχρισαν με το Άγιο Έλαιο όλους τους ασθενείς, τους συγγενείς-συνοδούς και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου.

Στην Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κων/νος Βάρδας, η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αφροδίτη Αυγουστινάκη, η Διευθύντρια της Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Αθηνά Χαλκιαδάκη κ.α.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........