Ο Δήμος Ρεθύμνης τιμά την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας

 Ο Δήμος Ρεθύμνης τιμά την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας

Στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου θα τιμήσουν τη Γιορτή της Μητέρας την προσεχή Κυριακή 12 Μαΐου, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και η Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ρεθύμνης με δραστηριότητες που ετοίμασαν με ευαισθησία και μεράκι τα στελέχη τους, το εκπαιδευτικό προσωπικό Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου, του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών , του ΚΔΑΠ και του Α.Σ Υπερίων Ρεθύμνου.


Μια γιορτινή σύμπραξη που θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες χαρά και αισιοδοξία, θα ενεργοποιήσει θετικά συναισθήματα και θα αποτελέσει μια καλή αφορμή υγιούς κοινωνικής αλληλεπίδρασης.Εργαστήρια, παιχνίδια, παρουσίαση του δραματοποιημένου Παραμυθιού της Περιφέρειας Κρήτης «Το Δέντρο της Ισότητας» της Μ. Βοζυκάκη, από ομάδα εκπαιδευτικών από το Ηράκλειο και πλήθος άλλων ελκυστικών προτάσεων για ψυχαγωγία αλλά και απόδοση τιμής στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μας, τη Μητέρα, θα προσφερθούν στους μικρούς μας συμπολίτες και τους κηδεμόνες τους στη διάρκεια της εκδήλωσης.


Την ερχόμενη Κυριακή, λοιπόν, 12 Μαϊου, από τις 10 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κήπο, καταθέτουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στη Μαμά, απολαμβάνοντας την εμπειρία της συνύπαρξης και της συνδημιουργίας, συντροφιά με φίλους, συμπολίτες και τα γενναιόδωρα στοιχεία του φυσικού περιβάλλοντος.


Ο Δήμος Ρεθύμνης, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ. Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα προσκαλούν όλα τα παιδιά και όλες τις οικογένειες του Ρεθύμνου, να απολαύσουν ένα τετράωρο γεμάτο ενέργεια και φαντασία, και να μοιραστούν το βίωμα της ανόθευτης αγάπης που μεγεθύνεται, όσο μοιράζεται.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........