Το μεγάλο τουρνουά τένις της Κρήτης, «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΦΗΜΗ- ΖΑΡΟΣ, γιορτάζει φέτος την 11η του επέτειο από το ξεκίνημα του, το 2014

 Το μεγάλο τουρνουά τένις της Κρήτης, «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΦΗΜΗ- ΖΑΡΟΣ, γιορτάζει φέτος την 11η του επέτειο από το ξεκίνημα του, το 2014. Το τουρνουά είναι σε εξέλιξη έως 24 Ιουλίου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Συνολικά, συμμετέχουν 338 αθλητές και αθλήτριες με 431 συμμετοχές σε 11 κατηγορίες μονών και διπλών.

Η διοργάνωση αποτελεί θεσμό που προωθεί την άσκηση, την ευγενή άμιλλα και τη συμμετοχή, προσφέροντας αξέχαστες συγκινήσεις και συναρπαστικές αναμετρήσεις στους συμμετέχοντες.Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη ενός ξεχωριστού και αγαπημένου δασκάλου τένις, του Λάμπη Μελισσουργάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, άφησε όμως για πάντα ανεξίτηλη την παρουσία του στα γήπεδο του Ομίλου.

Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 17:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στα γήπεδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», στη Δουκός Μποφώρ.

Το τουρνουά στηρίζεται από τα Κρητικά Αναψυκτικά ΦΗΜΗ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΡΟΣ. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και το ENTOS POLIS.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........